Eric & Carin - Australie 2020 - Perth naar Darwin

Haines

Voor diegenen die het via facebook gemist hebben: gisteravond zijn we, zoals bijna elke avond, nog een rondje wezen rijden en ja hoor, we kwamen weer een beer tegen; nu eentje die op het strandje langs de Chilkoot Inlet liep, en uiteindelijk een stukje ging zwemmen. En wij waren erbij ! Dus toch nog even wat foto's van gisteren bij de serie van vandaag gezet. Sorry mensen... :-)



Vandaag een warme dag, 26 graden, eerst uitgeslapen en na het ontbijt gingen we op ons gemak naar de Battery Point trailhead, waar we na een wandeling ergens op het strand uitkwamen en we ons een tijdje vermaakt hebben. We zagen nog een paar zeehonden zwemmen, en diverse watervogels. In de middag waren we weer terug in Haines, hebben wat gesnacked en gedronken, en we hebben toch maar weer wat tijd gespendeerd om de Chevrolet weer schoon te krijgen. Haines heeft een echte carwash, en ik heb dus weer een beetje met de waterspuit en de sopbezem mogen spelen. Maar, er kwam een zwarte Chevrolet onder het stof en de modder vandaan ! Dus, goed bezig geweest !



's Avonds hadden we om 1800 uur een afspraak met een lokale touroperator om met de boot een paar uurtjes over Chilkoot Lake te varen; tijdens de twee uur durende tocht op het meer hebben we diverse Bald Eagles gespot, ook nog wat andere watervogels gezien, en genoten van de uitzichten op de omringende bergen met de diverse watervalletjes die van die bergen afkomen. Een mooie tocht, en er was verder niemand bij, dus een leuk prive boottochtje.



Tijdens het ritje terug richting Haines kwamen we weer een beer tegen, maar deze dook zo snel de bosjes in en was eigenlijk meteen verdwenen, zodat we die niet (of eigenlijk heel slecht/bewogen) op de foto hebben. Je kan niet alles hebben, toch ?

Morgen doen we in de middag een riviertour op de Chilkat River. Kijken hoe dat uitpakt...

Stay Tuned !

Carin & Eric

Reacties

Reacties

Marrie

Boffferds zo zien jullie nog eens echt wild, maar voorzichtig he, niet op de Franse Toer ????

piet van beest

Bere goed toeven daar ,ben jaloers !!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!