Eric & Carin - Australie 2020 - Perth naar Darwin

Fairbanks naar Chitina

Deze dag zou ons langste ritje worden ; 320 mile , dus we vertrokken vroeg vanuit een bewolkt Fairbanks. Ons einddoel voor vandaag : Chitina , een gehucht van ( als we hier rondlopen ) van niet meer dan een paar honderd man. Rond 18.30 kwamen we aan en ons hotelletje is het enige hotel in het dorp. We zitten in kamer 8 , van de 12 die er zijn....

De rit hiernaartoe was regenachtig ; we kwamen op een gegeven moment in een complete hoosbui , duurde maar 5 minuten en daarna klaarde het meteen weer op ; echte buien dus...Onderweg zijn we slechts 1 eland tegengekomen , voor de rest hebben we alleen maar foto's van de omgeving.

Morgen laten we de auto staan bij de lokale airstrip en vliegen we naar McCarthy : daar blijven we 2 nachten , en vliegen dan op zondag weer terug naar Chitina. Dan pakken we de auto weer (als -ie er nog steeds staat tenminste !!!) , en rijden we door naar Valdez. Dat is maar een klein stukje van nog geen 100 mile. In McCarthy gaan we ervanuit dat we geen internet verbinding hebben , dus zondagavond (maandagochtend in Nederland) zullen we wel weer van ons laten horen !

Stay tuned !

Eric & Carin

Reacties

Reacties

Pa en Ma

Ja, je kan niet alles hebben he. Veel wilde dieren, mooi weer en mooie panorama's. Moet ook een keer gewoon zijn, beetje regen, geen beestjes. Hahaha.
Toch heel veel plezier. En de groeten van Hommel.

Eric en Bianca

Hoi,

leuk om jullie verhalen te lezen en de reis te volgen!
Enne.... zie dat jullie een goede reden hebben om nog eens terug te gaan...
Zo'n husky is wel erg leuk!

Groetjes van Eric, Bianca, Emiel en Melissa

Erik, AnneMarie, Nienke, Fleur en Doortje Groenendijk

commentaar van Fleur en Doortje tijdens het zien van jullie foto's: "Oh, schattig (vosje en eekhoorn).... zoooo da's gaaf (vogel en beren), aaaah, lief (husky)!!!! Nemen Carin en Eric dat puppy?"
We hebben tot zover genoten van jullie foto's en zo te lezen genieten jullie ook met volle teugen. Carin via deze weg nog van harte gefeliciteerd en veel plezier samen.
groetjes Erik, AnneMarie en de drie

marie

Nou wat geweldig zeg, Carin en Erik,
Al die indrukken die jullie op doen.Teveel om op te noemen.
Geniet ervan ik kijk uit naar de volgende trip.
groetjes Marie.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!