Eric & Carin - Australie 2020 - Perth naar Darwin

Van Churchil Falls naar Happy Valley/Goose Bay

Vandaag weer op tijd vertrokken ; het had afgelopen nacht lichtjes geregend , dus de auto zag er weer een beetje toonbaar uit. De rit zou ongeveer 290 kilometer zijn , en nadat we Churchil Falls uitreden begon het te druppelen , en dat zou eigenlijk de hele weg zo blijven. Dat betekende dat we vandaag niet al te veel zouden stofhappen ! Elk nadeel heb z'n voordeel , zou nr.14 gezegd hebben...

Laughing

De eerste 170 kilometer reden we over een goede gravelweg , er werd wel regelmatig het eea aan onderhoud gedaan , maar veel vertraging gaf dat niet. het landschap bleef nagenoeg hetzelfde , wel was er bijna na elke bocht wel weer een meertje of riviertje.

We hoopten om , vanwege het wat sombere weer , misschien wel wat elanden , kariboes of beren te spotten , maar er was eigenlijk niets te beleven. Gisteravond zijn we , nadat we het reislog hadden bijgewerkt , ook nog een uurtje wezen rijden , en toen hebben we een tijdlang een zwarte beer gespot ; het beest liep in de buurt van een landfill area rond.

Vandaag zijn we wel bij de Muskrat waterval wezen kijken , voordat we er waren moesten we een behoorlijk ruige trail afdalen , maar 20 minuten later stonden we toch aan de waterkant. Het is niet echt een hoge waterval , maar het water wordt met grote kracht door een nauw stuk geduwd , het bulderd in ieder geval goed....

Hierna nog enkele kilometers door naar Goose Bay. Aangekomen rond 1600 , en sinds die tijd regent het behoorlijk , en er lijkt ook nog geen eind aan te komen.

Morgen 400 kilometer met alleen maar gravel , richting Port Hope Simpson.

Stay Tuned !

Eric & Carin

Reacties

Reacties

Louis

Hoi Luitjes,
Het is volgens mij wel allemaal spectaculair,hele mooie foto's,echte avonturiers.
Geniet vooral en geen dingen doen die je anders ook niet zou doen.hahaha........
Groetjes,Louis

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!