Eric & Carin - Australie 2020 - Perth naar Darwin

Bijna...

Zo ,

de laatste paar werkdagen staan nog voor de deur , daarna trekken we zaterdag 16 juni de huisdeur achter ons dicht en vertrekken we richting Atlantic Canada. Enige nadeel is dat we Bob voor vier weken achterlaten , maar gelukkig is-ie in goede handen bij Jan en Anneke en moet hij z'n bak delen met neef Joris , dus dat gaat best goed komen.

De vliegtickets en de voucher voor de huurauto zijn binnen , de vlucht naar IJsland vertrekt om 14.00 uur van Amsterdamned en rond 20.00 uur lokale tijd zullen we op Halifax landen. Eigenlijk geen bijzonderheden dus....

Zoals gezegd nog 2 ( Carin ) en 3 ( Eric ) dagen doorploeteren , en het EK volgen tot/met vrijdag. Daarna is het vakantie , en maakt het allemaal niet meer zoveel uit ; als het Nederlands elftal door de voorronde komt ( en ik denk van niet !

Laughing
) dan zullen we het wel horen daar.....Het tijdverschil zal zo'n 4 tot 6 uur zijn , dus de wedstrijden zijn daar in de middag , en dan zullen we vaak onderweg zijn. Maar ik weet zeker dat we er ongetwijfeld iets van horen , en anders maar niet....

Vanaf vrijdag 15 juni zullen we proberen dagelijks verslag te doen , dus.....

Stay Tuned !

Eric & Carin

Reacties

Reacties

Diny en Wim

Wij wensen jullie een goede vakantie.
We kunnen jullie helaas niet op de voet volgen daar wij een rondje Oostzee doen maar zullen dan over 14 dagen jullie verslagen lezen.
geniet er van .
groetjes

Eric & Carin

Hoi Wim & Diny ,

jullie natuurlijk ook een heel goede vakantie toegewenst !
Veel plezier ,

E&C

Mohammed

We hebben elkaar vanmiddag net gemist volgens arie. Alsnog wil ik jullie een fijne vakantie wensen! Natuurlijk ook een veilige terugreis, je zal de vrijdag donerdag wel missen( haha)

Erik

Een hele prettige vakantie, En niet teveel mouse milk.

Erik & 4dames

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!