Eric & Carin - Australie 2020 - Perth naar Darwin

Vijfde dag - Op zee

Vandaag de hele dag op zee, onderweg naar Puerto Vallarta. Een beetje bewolkt weer, maar morgen wordt het beter met 32 graden en half bewolkt...je moet hier snel je limonade opdrinken, want voor je het weet zijn je ijsblokjes erin gesmolten...hebben jullie dat nu ook ? In ieder geval was vandaag een rustig dagje; we begonnen na het ontbijt met een bezoekje aan de gym; daar het bleef het natuurlijk niet bij, we hebben allebei het eea aan zweet laten vallen ! Carin heeft aan cardio en krachttraining gedaan (loopband,crosstrainer,buikspieren,squats enz) (geen idee wat het allemaal is, maar ze was lekker bezig), en ik, ik heb 45 minuten op een fiets gezeten om verschillende bergen op en af te gaan (maar de fiets bleef gewoon op z'n plek?). Daarna met de e-reader en Nintendo langs het binnenzwembad gezeten, en genikst.

Eind van de middag gereed gemaakt om te gaan eten, en na het eten zijn we de Greenhouse Spa ingegaan. Daar hebben we een uurtje in de Hydro-pool gezeten, een warm en groot soort bubbelbad waar gebubbeld wordt met echt krachtige stralen lucht/water. Een stuk intenser als een gewone whirlpool/hottub. Hierna nog even bijgekomen op een heerlijk verwarmd stenen bed in de vorm van je lichaam....lekker hoor !


Daarna werd het tijd voor een biertje en en een cocktail (jammer van de workout van vandaag :-( ) in de bar bij het casino. Daarna nog even in de BBKings bluesclub rondgehangen, en toen, toen was de dag voorbij...

Het kaartje van Reismee.nl klopt nog steeds niet, voor de juiste lokatie op moment van typen zie de foto...
Morgen (zondag) nog een dag op zee, en dan hebben we een dagje Mexico in het vooruitzicht...

Stay Tuned !

Carin & Eric

Reacties

Reacties

Louis

Het ziet er allemaal grandioos uit hoor.
Jullie vermaken je wel!!!
Groetjes en veel plezier.

Lenie en Louis

Wim van IJpen

Hier moest je ook snel je limonde opdrinken anders was het vol met ijs.

Geniet ze !

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!