Eric & Carin - Australie 2020 - Perth naar Darwin

Canada 2016 - wat gaan we doen

Ppfff , wat duurt het toch lang als je in januari al geboekt hebt voor eind oktober ! Maar...nog een week of 6 en dan zijn we weer voor een paar dagen aan de overkant van de plas. Wat was de bedoeling ook al weer ? IJsberen in Churchill ! Eind oktober vliegen we vanaf Amsterdam met een directe vlucht naar Toronto. Hier blijven een we een paar dagen de stad onveilig maken , waarna we verder vliegen naar Winnipeg , Manitoba. Ook hier blijven we een extra dagje , en dan vliegen we door naar het uiteindelijke reisdoel : Churchill aan de Hudson Baai.

We zullen in Churchill twee dagen met een polar buggy op pad gaan om ijsberen te gaan spotten. Rond die tijd zal (als de klimaatverandering niet erg hard door zet) de Hudson Baai dichtvriezen , en verzamelen zich daar tientallen ijsberen ! Deze wachten tot de Hudson Baai dichtvriest , zodat ze via het arctische ijs op jacht kunnen naar zeehonden. En wij gaan daar even naar kijken ! De koffer zal vol zitten met wintergear , zelfs snowboats moeten erin , de verwachtte temperaturen voor begin november zullen rond de -20 C liggen....

Weer eens iets heel anders als we gewend zijn , geen huurauto geregeld (je kan er in de winter niet eens met een auto komen) , en ipv korte broek moeten we gevoerde lange broeken meenemen. Maar , het zal wel weer een avontuur worden !

Stay tuned tot eind oktober !

Carin & Eric

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!